söndag 19 juli 2009

Ostkustens Pärla

Loftahammar. Sitter just nu i soffan med datorn i knät. Lova sover, Andreas sover, mamma och pappa spelar golf, det är helt tyst och skönt förrutom några båtar som susar förbi på havet.

Vi kom hit igår eftermiddag. Daisy kom springade direkt och kelade, hon hade inte glömt mig =) Hon har det jättebra här i stugan. Springer ut och in och jagar möss och det är bara hon som får uppmärksamhet. Fast det verkade som om hon var glad att se Lova oxå, lite iallafall. Mamma & pappa tycker det är trevligt med sällskap.

Från och med imorgon och 5 veckor frammåt har jag semester. Andreas går på sin första föräldraledighet. Vi får se hur mycket ledighet det blir. Nu kryper Lova och står mot allting. Å det där krypandet går bara snabbare och snabbare, det gäller att hänga med. Allt som hon kryper förbi som råkar ligga löst på golvet åker in i munnen. Som en liten dammsugare. Det gäller att hålla lite rent.

För övrigt så blir vi kvar i Växjö till våren. Andreas fick tjänst i Kronoberg =) Vilken stad vet vi inte ännu men det är skönt att slippa flytta igen.

1 kommentar:

  1. Skönt med semester! jag ska jobba denna och nästa vecka sen har jag 4 underbara veckor. Ser fram emot lite bilder på den nya lägenheten.
    Kram till er alla!
    /Ullis

    SvaraRadera

Kommentarer