onsdag 29 juli 2009

Daisy

Tänkte bara meddela att Daisys semester inte är slut. Hon har hittat en ny lekkamrat i stugan. Humle, han är ca 9 år och norsk skogskatt, vars husse och matte är min bror och fruga. För första gången på 3 år släppte vi ut katterna samtidigt från olika stugor. Loftahammar består av 3 stugor, varav våran familj sover i en stuga, mamma och pappa i en stuga och Markus & Nina i en stuga.
Daisy och Humle har fått vara ute i omgångar men nu provade vi att släppa ut dom samtidigt. Det hela började med att Daisy försökte ta sig in i Humles stuga och gästa hans bajslåda. Nina motade bort henne två gånger, sen gick Nina iväg i ca 30 sekunder. Mycket riktigt, när hon kom tillbaka låg det en liten korv i lådan.... Daaaisyyy..... det är Humles låda..... Lite senare när Andreas skulle ge Daisy mat i våran stuga satt Humle och smaskade i Daisys matskål. Där har vi början på en liten kärlekshistoria. Daisy och Humle delade på matskålen som var placerad i stora stugan där båda katterna fick vara.
Så har veckan varit, ätit varandras mat, bajjat i varandras lådor och jagats och lekt.
Nu befinner sig Daisy i Linköping men i helgen kommer hon och Humle leka igen. Å det ser nog både Daisy och Humle fram emot.

Här, precis här skulle det ha legat en bild, men sladden till kameran är kvar i Loftahammar..... =( Får se om jag kan låna en av någon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer