måndag 4 januari 2010

2LAX10

hur fjantigt låter inte det ?? Andreas tycker iallafall att det är rätt fräckt så jag skriver det för hans skulle.

Julen har varit kanoners. Julaftonsförmiddagen var vi Tomtabacken med Stina och Ninni och åkte pulka. Ju högre vi gick i backen desto roligare tyckte Ninni att det var. Pulkan var lite trasig drog åt ena hållet, Ninni fick kläm på och antingen slängde hon sig ur eller parrerade med armarna. Lova däremot ville helst stå längst ner i backen och titta på......

Efter förmiddagen i pulkabacken åkte vi hem, duschade, packade och bommade igen längenheten och var i Alvesta vid 2 tiden. Julmat, julmat julmat =)))). Tomten dök upp vid halv fem snåret och Lova blev faktiskt inte rädd, fast hon slängde sig ju inte direkt i famnen på tomten. Nora däremot hon visade tomten vart han skulle och styrde upp tomten ordentligt. Andreas, jag och Lova fick en massa fina saker. Lova fick mest, såklart..... Det var rätt hög ljudvolym efter att alla julklappar var öppnade. Nora fick nämligen en keyboard, en gitarr och 3 mikrofoner. Andreas gick lös på keyboarden och Peller på gitarren och Nora sjöng. Ju högre allt spelade desto bättre. Det var riktigt roligt, Nora håller en rätt bra show för oss andra. Lova följer mest efter Nora och spanar in henne. Lova gillar verkligen sin kusin, hon blir överlycklig när och träffar Nora.
Vi övernattade i Alvesta och på juldagen packade vi in oss i den överfulla bilen och åkte vidare till Linköping. Något annat alternativ än kombibil finns inte i våran familj. Här gäller det att packa ordentligt om allt ska med.
I Linköping firade vi på juldagen Lilla julafton med mormor&morfar och Markus&Nina. Mer paket ..... massa paket. På annandagen fortsatte julen med firande med mina kusiner.... å dagen efter annandagen fortsatte det med lilla julafton med lilla söta Kalle. Maria och Daniels lilla Kalle. Han är ganska exakt 1 år yngre än Lova. Tänk att hon låg så lite halv menslös förra julen i olka famnar för att bära och kela. Den tiden är förbi nu... Lova sitter aldrig still.... jo, när hon äter, men det är oxå enda gången.

Vi var på hockey oxå. LHC-Rögle. Lhc vann, tur det. Vi hamnade i rastaurangen under matchen, det är ju alltid trevligt med ett glas rött till hockeyn.

Andreas och jag var iväg på lite egna ärenden och det gillade mormor. Då fick hon vara hemma själv och kela med Lova. Lova älskar sin mormor. Jag undrar vad mormor har mutat Lova med, hon går till henne hela tiden.... kanske för att hon får som hon vill då. Det får hon iofs oftast med mig och Andreas oxå, men inte alltid.

Dagarna går alldeles för fort när vi är i Linköping. Man hinner lixom inte med allt. Lova blev sjuk när vi skulle åka till Växjö igen så stackarn fick härda ut i bilen med feber. Nu mår hon dock bra.

Vi firade nyår med Stina, Magnus och Ninni. Det var lungt och skönt, både Ninni och Lova var lite halvrisiga. Vi föräldrar tig det lungt och insåg att det är rätt skönt att vakna dagen efter och vara hur pigg som helst =)

Nu är det som sagt 2lax10 och vi tar nya tag och ser nya möjligheter framför oss. Den 13 januari börjar Lova dagis och den 28 januari gör jag min första hela jobbdag på hur länge som helst. Ska bli skönt att komma igång igen och Lova behöver definitivt börja på dagis.

Hoppas vi alla får ett fantiskt 2010... GOTT NYTT ÅR !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer