torsdag 5 november 2009

sovmorgon

Efter 1 år är det slut med sovmornarna ... Lova väljer att numera vakna mellan 06.30-07.00 någon gång. Vilket innebär att jag inte heller sover längre. Välling, leka i sängen, ner på golvet, klättra runt och absolut inte somna om eller vara still, för då kan man ju råka somna igen ....

Det hela blev lixom konstigt när man ställde om klockan. Eller så kanske jag får inse att våran dotter inte längre sover till kl. 9-10-11 snåret.

Tidiga mornar leder oxå till att stackars lilla andreas har det tufft. Han sover mellan ungefär 23.00 till 06.30, så gott som varje natt hela nätterna för han har förmågan att stänga av allt vad som heter och har att göra med barnpludder från rummet bredvid vårat.
Han verkar ändå sakna ett par timmars sömn (efter ca 7-8 timmar på natten) så nu ligger han här bredvid på soffan och sover. Klockan är nu 13.20 och han har sovit i ca 50 minuter. Stackars Andreas, han är såååå trött.

Lova sover oxå och jag börjar bli lite stressad. Små och Stora börjar ju vid 13.30, om 10 minuter och Lova har inte ätit lunch ännu. Vi får anlända direkt till fikat !!! otur..... och sen leka sista stunden innan avslutningen. Sen är det hem och byta om och iväg och hoppa upp på den stillastående järnhästen och lyssna och svettas till schlagermusik =))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer